Bungalow La Rosaleda

Den här mycket trevliga och välutrustade bungalowen ligger i stadsdelen La Rosaleda i norra Torrevieja. Området har blivit mycket populärt bland oss skandinaver, såväl bland åretruntboende som bland semesterfirare.

De har ett attraktivt läge med promenadavstånd till det mesta. De närmaste barerna och restaurangerna ligger bara ett kvarter bort och där finns också en supermercado. Den närmaste stora stranden, Playa Los Locos, är också inom promenadavstånd. Den gemensamma poolen i den här trevliga urbanisationen är öppen året runt.

Bungalowen har två sovrum med två sovplatser i varje samt två extrasängar.

Den har fullt utrustat kök med spis, ugn, mikro och tvättmaskin. Luftkonditionering ingår och det finns pool som är gemensam för endast tolv bungalows. Dessutom finns internet och TV med bland annat skandinaviska kanaler. Bungalowen är utrustad med fast monterat safe.

På framsidan finns en generös terrass med morgonsol och sol mest hela dagen. På baksidan finns en mindre terrass med eftermiddags- och kvällssol.

Nära till strand och centrum

Bekvämt läge

La Rosaleda är bekvämt beläget strax norr om Torrevieja centrum. Med en promenad på cirka fem minuter når du havet där också strandpromenaden börjar. Strandpromenaden, definitivt en av europas vackraste, kan du sedan följa in till stadskärnan som du når efter ytterligare cirka 20 minuters promenad.

Kontinuerlig bussförbindelse

Om du hellre föredrar att ta bussen så går den i skytteltrafik mellan La Mata stranden och centrum. Närmaste busshållplats är belägen nere vid havet, fem minuters promenad från bungalowen.

Restauranger och pubar

I de närmaste kvarteren finns några bra resturanger och pubar. Särskilt kända är ”Svensken på hörnet” och ”Bar La Rosaleda” med servering vid restaurangens egen pool.

Säkra din Solsemester på Costa Blanca nu!